Carmen Bordei

Carmen-Monica Bordei, candidat la Camera Deputaților, este apărătoarea drepturilor cetăţenilor. Carmen şi-a investit energia şi profesionalismul pentru garantarea şi promovarea drepturilor omului, dar şi în informarea cetăţenilor şi schimbarea mentalităţii colective în legătură cu acestea. Fiind avocat, Carmen găseşte soluţii unor situaţii care par fără ieşire. Astfel, consideră că România are nevoie în primul rând de implicarea cetăţenilor săi de valoare şi profesioniști.

Galați, candidat la Camera Deputaților

bordei-carmen

Biografie

Sunt Carmen Bordei, avocat specializat în drept civil și comercial, masterand în Dreptul Comunitar European.

Este imposibil să obții rezultate de pe margine, sau să speri într-un rezultat diferit făcând mereu aceleași lucruri. De 26 de ani alegem mereu aceiași oameni, sau aceleași partide. Evident că rezultatul este perpetuarea sărăciei din țară. Este timpul ca lucrurile să se schimbe, iar acest lucru se poate face prin alegerea unor oameni noi.

Singurul mod în care România poate ajunge în secolul XXI este schimbarea clasei politice actuale, iar acest lucru se poate realiza doar prin implicarea oamenilor de valoare, profesioniști, care au reușit în domeniile lor fără sprijinul unui partid sau al unui grup de interese, dar mai ales pe care îi caracterizează bunul simț. Este momentul ca România să meargă înainte, iar aceste alegeri pot fi motorul care să o pună în funcțiune. Din păcate lipsa de viziune a clasei politice din ultimii 26 de ani a așezat România pe o treaptă inferioară în rândul țărilor Europene, iar schimbarea acesteia este inevitabilă, mai ales în contextul politic actual pentru a putea depăși condiția de  „copil sărac al Europei’’și pentru a ne putea așeza pe harta Europei cu drepturi egale cu ale celorlalte țări.

Motivația pentru care am ales să candidez este comună fiecărui cetățean al acestei țări: refuzul de a mai accepta ca țara mea să fie considerată o țară de mâna a treia.

Acestea sunt motivele pentru care am decis să mă implic în schimbarea de care România are nevoie în acest moment, prin participarea la alegerile Parlamentare din decembrie 2016.

Social


Programul candidatului

Planul meu pentru România:

  • O clasă politică incoruptibilă;
  • Depolitizarea instituțiilor statului;
  • Schimbarea legislației alegerilor Parlamentare și Europarlamentare;
  • Existența programelor sociale care să vină în sprijinul real al persoanleor cu dizabilități;
  • Reforma sistemului de învățământ;
  • Transparența în cheltuirea banului public.

Telefon 0745572184,

E-mail carmenbordei.avocat@gmail.com