Donația ta înseamnă mult

Donează

Donația ta este posibilă prin intermediul plaformei Finanțare Politică construită de Asociația G2.

Dacă vrei să schimbi ceva în România, dar simți că mersul la vot e insuficient, atunci acest mesaj este pentru tine. Dacă te-ai săturat de aceiași candidați și aceleași partide, atunci locul tău este lângă noi.

Vrei să dai, pentru prima oară de la Revoluție, un vot pozitiv și util, cu toată inima. Vrei să nu fii nici cetățean turmentat, nici cetățean cumpărat. Vrei să fii cetățean implicat.

Atunci acum este momentul să acționezi. Și noi, ca și tine, vrem o Românie în 3D: dezvoltată, democratică și demnă. De altfel, o Românie în 3D înseamnă o Românie normală.

Noi am ales implicarea. Iar tu ne poți susține. Pentru că nu avem pe nimeni în spate: nici milionari de carton, nici grupuri de interese. Tu și cei ca tine sunteți spatele nostru.

Donează pentru PACT și pentru România în 3D pe care o construim #împreună. Donația ta nu este doar o sumă de bani. Ea reprezintă speranță pentru milioane de români din țară și din străinătate. Susține PACT. Susține politica pentru cetățeni.

Termeni și condiții:

  • Valoarea maximă a donațiilor primite de un partid nu poate depăși suma de 26.258.450 lei
  • Donațiile primite de la o persoană fizică într-un an pot fi de până la 210.000 lei
  • Donațiile primite de la o persoană juridică într-un an pot fi de până 525.000 lei
  • Suma totală primită de un partid politic ca donații confidențiale nu poate depăși 6.302.028 lei
  • Sumele de bani care fac obiectul împrumuturilor primite de un partid politic într-un an fiscal nu pot depăși 26.258.450 lei.

Totodată, avem nevoie și de o copie după cartea ta de identitate. Conform unei decizii a Autorității Electorale Permanente, în cazul donațiilor online, identitatea donatorilor se verifică prin intermediul unei fotocopii a cărții de identitate sau a paşaportului românesc. Toate datele cu caracter personal sunt protejate.

Donează