Marius Apostol

Marius Apostol , candidat la Camera Deputaţilor, este reprezentatul tinerilor.  Marius este unul din fondatorii Consiliului Consultativ al Tinerilor Europeni şi al Asociaţiei Tinerilor Băcăuani. Activist în societatea civilă din Bacău a inițiat proiecte precum “Dă-ți întâlnire cu o carte”, prin care promovează cititului în aer liber. Candidează pentru a reprezenta tinerii bacăuani şi pentru a construi, împreună cu ei, un viitor pe bune.

BACĂU, CANDIDAT LA CAMERA DEPUTAȚILOR

dsc_6965

Biografie

Sunt Marius Apostol, sunt băcăuan şi am 24 de ani. Lucrez în domeniul bancar de 4 ani. Anul acesta am finalizat două burse Erasmus+  în România și Slovacia. Am finalizat două stagii la Școala Natională de Studii Politice și Administrative București și Universitatea Babeș-Bolyai şi am făcut parte din 3 simulări ale Parlamentului European și Parlamentului României. 

Generația mea inseamnă revoluție şi iată că ea se produce. Cred în forța și inteligența tinerilor şi sunt mândru de generația care vine din urmă, tinerii frumoși, curați, inteligenți, pe care mizez că vor ajută la adevărata schimbare care ne-o dorim cu toții indiferent de vârstă. 

Social


Programul candidatului

Inițiativele mele sunt 

  1. Posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit către studenți/elevi/masteranzi/doctoranzi. 
  2. O masă caldă pentru fiecare elev. 
  3. Primul start-up pentru tinerii antreprenori cu facilități de scutire de taxe și impozite pe o perioadă de 5 ani de la înființare. 
  4. Stagiu de practică plătit pentru tineri. 
  5. Programe de mobilitate pentru elevii și studenții cu dizabilități. 
  6. Cabinete stomatologice obligatorii în şcoli și universități. 
  7. Echipamente sportive gratuite pentru elevi. 
  8. Burse private pentru elevi și studenți. 
  9. Desființarea Inspectoratelor Școlare. 
  10. 5% din salariul net primă pentru profesorii și diriginții care acceptă copii cu dizabilități în sistemul normal de învățământ.